Wannabe Huisvrouw

 

Ik moet eerlijk opbiechten: ik hou van Snapchat. Niet alleen omdat ik er altijd wel een filter uithaal waarbij je gewoon serieus bloedmooi wordt (WORDT en niet bent, onthoudt dat :-) )maar ook omdat er altijd van die geweldige mensen ofwel Snappers zijn die je MOET volgen. De ene heeft DE kledingkast, de ander maakt de ALLERBESTE gerechten, de volgende geeft 6 maandsalarissen uit aan shoppen, of de '' ik heb mijn hele leven stopgezet en ben nu fulltime snapper'', ook altijd leuk om te volgen!

Deze week was er een dame die mijn aandacht trok. Serieus haar huis was dus echt gewoon schoon, en niet schoon maar SCHOON. Terwijl ze in haar ene hand haar telefoon hield nam ze mij met haar andere hand mee in de wereld van de ideale huisvrouw. Ze boende haar vloeren, haar bedden waren megastrak opgemaakt (heb het geprobeerd, kostte mij een nagel en hoop gevloek..) ondertussen kookte ze nog ''even'' een maaltijd EN maakte ze voor de derde keer deze week haar ramen schoon.

NU had ze mijn volledige aandacht getrokken. Ik ging ervoor zitten en luisterde goed naar haar instructies:

- lauwwarm water

- een scheutje dreft

- een druppeltje glansmidddel (wel vaatwasser glansmiddel)

- spons

- trekker ( geen idee hoe zoiets echt heet, ik werd afgeleid en vergat hoe zij het noemde)

Ze eindigde haar Snap met: en zo lieve meiden krijgen jullie glanzende ramen die super mooi glanzen.

 

IN THE POCKET dacht ik! Vanmorgen stond ik op en het moment was aangebroken. Het moment om het uit te proberen. Ik ben ook die GE-WEL-DIGE schoonmaakster die tegelijk kan koken, de was kan doen en dat alles als het moet ook met 1 hand.Toch? Ik pakte een emmer en deed er vrolijk te warm water in, pakte de trekker, vond een spons die er wel mee door kon en spoot de halve fles glansmiddel voor vaatwassers leeg. Kat in het bakkie!!

Na 30 minuten stuurde ik een appje naar een vriendin; WAAROM lukt het HAAR wel en heb ik een ongelooflijke vette spiegel aan de muur hangen die ik met geen mogelijkheid meer vet vrij krijg? Waarom ben ik zo'n wannabe huisvrouw die denkt dat wat er op Snapchat gebeurt ik ook gewoon hier kan toepassen?

Terwijl ik wachtte op een antwoordt, keek ik toch even snel op Snapchat. Één van die leuke dames had besloten om de kledingkasten te reorganiseren... Ik hoor mijzelf denken... wat een goed idee, kan ik ook!!!!

 

Liefs!