Ken je dat? Bloedheet buiten, de mensen lijken gezelliger, de terrasjes stromen vol, slippertjes aan en je kan de hele wereld aan!

Deze gelukszoeker had het vorige week allemaal, terrasje, slippers, gezellige mensen en het was bloedheet... En met bloedheet stromen ook bij mij de vrolijke hormonen vibes door mijn lichaam ;-)

Het begon met een ''sjans'' bij het stoplicht en nadat ik op verzoek van mijn vriendinnetje dit uitgebreid genegeerd had, stopte de beste man bij het stoplicht en bleek niet zo zeer mijn wilde haar het gene te zijn wat hem was opgevallen maar de tankdop van de auto die nog openstond....

Paar dagen later... Na een middagje aan het water hangen besloten we wat te eten met de kindjes van een vriendin. Bij binnenkomst zat er een goed uitziende man erg te lachen naar mij. Nu dacht ik dat dit vooral kwam omdat ik op een zeer volwassen manier (lees zuchtend, puffend en zwetend) een 3 jarige probeerde duidelijk te maken dat ik andere kinderen niet uit hun kinderstoel kon schoppen omdat hij nu toevallig zijn zinnen had gezet op de stoel. Echter na het eerste drankje lachte hij nog steeds en ik kreeg zelfs een knipoog. Omdat een dagje water met 2 kleine kinderen mij zwaar uitgeput had besloten we nog een koud drankje te bestellen. Terwijl ik naar de bar loop staat de goed uitziende man op en loopt ook richting de bar. Terwijl ik onze drankjes bestel kijkt hij mij aan en lacht. Ik lach voorzichtig terug bang dat ik misschien wel iets te hard heb gesmeerd met de snelbruiner en dat hij daarom zo vriendelijk lacht...

Net als ik bedenk dat hij wel heel lang staat te staren zegt hij met een piepstem: zeg mevrouw....... Wat heb jij prachtige nagels.... Omdat ik net een slok nam en mij bijna verslikte hoorde ik mijzelf onnozel zeggen: '' nagels? Mevrouw?''. Goed uitziende man met piepstem zegt; '' ja heerlijk zien ze eruit''.  Snel draai ik mij om en wanneer ik aankom bij de tafel ligt mijn vriendin in een deuk.. Tja mop die tijden zijn geweest he ;-)

Na 1.5 week ben ik blij dat het weer wat koeler is want nog meer van dit soort dagen en je had mij op kunnen vegen. Al moet ik jullie wel opbiechten.. Ik heb weer een poging gewaagd online;-)

Wordt vervolgd, liefs Bobie