*Een zonnebank kuur*

In de winter heb ik altijd baat bij de zonnebank.. Lang verhaal kort: mijn lichaam doet minder zeer door de warmte en tja... Dat kleurtje neem ik voor lief?

Vorige week ging ik naar de nieuwe zonnebank. Daar stond zo'n mooi boy, je kent het vast wel; goed uiterlijk, te witte lach, leuk om naar te kijken en.... gebruind hoe kan t anders..

...

Ik moest wat formulieren invullen en terwijl we stonden te praten dacht ik goh verkopen kan hij leuk. En tegelijk sprak ik mijzelf aan; Matt je hebt niet alles nodig alleen die zonnebank, hou die pas in je portomonee en kap het af!!!

Terwijl ik de formulieren invulde vroeg hij mij wat ik precies had. "Ik zit wat rottig ik elkaar en niet alles past even goed in en op elkaar" hoorde ik mijzelf zeggen.. SERIEUS MATT?!??!
Vervolgens zei Mooiboy ik begrijp het helemaal dan is zo'n zonnebank natuurlijk super lekker..

Daar stond ik met mijn "gratis" hammam doek, waarvoor ik er in de winkel 10 had kunnen kopen, een cremetje voor de veroudering van de huid (HOEZO?!?!?!?) en mijn hutkoffer die ik iedere dag meesleep waar mijn leven in zit. En net toen ik bedacht, die Mooiboy kan het goed verkopen en is ook nog eens leuk voor een gesprekje zei hij: ik snap echt dat t kut voor je is om zo in elkaar te zitten want weet je? Ik zweet in de zomer als het heel warm is echt en ik vind dat ook zoooooooooooooo irritant...... #okedoei

Liefs